Meteen naar de content

Uw officiële Stressless dealer

Complete Stressless collectie in de showroom

Bel of mail ons

Zitmeubelen Oosterhout

Ben je op zoek naar een goede draaistoel, een heerlijk zittende relaxfauteuil of bank waar je met het hele gezin in kan? Zoek jij een zitmeubelzaak nabij Oosterhout? Wij nemen uitgebreid de tijd voor u! Want het kan veel voeten in aarde hebben om een goede stoel te kopen. Wil jij geholpen worden? Laat ons je dan helpen welke stoel, fauteuil of bank het beste bij jou past. Want ergonomisch goed zitten, dat is iets heel persoonlijks. Dus woont u in de omgeving van Oosterhout? Breng dan een bezoek aan onze zitcomfort winkel, we zijn de grootste van West-Brabant en hebben een grote showroom die u kunt bewonderen!

U kunt overigens ook bij ons terecht voor prachtige tafels! En een kopje koffie natuurlijk.

Sta -op fauteuils, eetkamerstoelen en nog veel meer nabij Oosterhout.

Waar ben je naar op zoek? Koop je nu een relaxfauteuil met massage functie, of toch beter een draaistoel zonder opties? Bij Zitcomfort Jack Suykerbuyk nabij Oosterhout, begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn een zitcomfort zaak in de regio van Oosterhout, Bergen op zoom, Etten-Leur, Breda en Roosendaal.  Onze bekwame adviseurs helpen je met een zitadvies op maat!

Wij hebben de volgende A merken onder één dak; Hukla, Gealux, Stressless, Nouvion, Christel Dekimpe, De Toekomst, Akante en nog veel meer? . Zo kunt u zelf vergelijken, wel zo gemakkelijk voor u!

      bannersbankeetkamerstoelenRelaxfauteuil

Zitmeubelzaak Jack Suykerbuyk

Wij zijn dé de grootste zitmeubel zaak van West Brabant in de omgeving van Oosterhout, maar we zijn geen standaard zitcomfort zaak . Ons familiebedrijf geeft nét wat uitgebreider advies en hebben nét wat meer oog voor jouw wensen. Je merkt dat aan onze kwaliteitsproducten waar wij 100% achterstaan, een deskundig advies op maat en onze eerlijke en persoonlijke service. Bij ons vindt u relaxfauteuils & draaistoelensta-op fauteuilsbijzettafels, eetkamerbanken, eetkamerstoeleneetkamertafelsbankenvloerkleden, lampen en nog meer accessoires! Altijd van erkende A-merken. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus je vindt altijd een product naar jouw wens. 

De grootse van West-Brabant!

Ook wanneer je kampt met fysieke klachten als rugpijn, nekpijn, hernia of andere klachten. Geef uw klachten aan ons door en wij houden hier rekening mee in ons advies.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over Zitcomfort Jack Suykerbuyk? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Hierbij informeren onze adviseurs jou graag en helpen je bij het kiezen van de juiste stoel of wat u zoekt. Een fauteuil waarin je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verminderen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom óf bekijk het aanbod op onze website!

 

Wij werken met o.a. de volgende merken

HUkla
Gealux
STRESSLESS
NOUVIOOOOOOON
CDK
le future
akante

Lekker zitten

Stressless dealer

Vakkundig advies

Tevreden Klanten