Meteen naar de content

Uw officiële Stressless dealer

Complete Stressless collectie in de showroom

Bel of mail ons

Zitmeubelen Kalmthout

Ben je op zoek naar een goedzitmeubel of een prachtige eetkamertafel? Zoek jij een zitmeubelzaak nabij Kalmthout? Wij nemen vrijblijvend en rustig van a tot z alles met u door! Er kom namelijk veel bij kijken om een goede fauteuil afgestemd op uw lichaam te kopen.  Laat ons je helpen welke een fauteuil of bank op maat voor u op te stellen  Want lekker en goed zitten, dat is iets persoonlijks. Woont u in de omgeving van Kalmthout? Breng dan een bezoek aan onze zitcomfort winkel, de grootste van West-Brabant en hebben een grote showroom die af kunt zoeken naar de perfecte fauteuil.

Een kopje koffie komen drinken kan natuurlijk ook gewoon.

Banken, Tafels en nog veel meer nabij Kalmthout.

Waar ben je naar op zoek? Koop je nu een stoel wielen, of toch beter een relaxfauteuil met gasveer of een bank zonder opties? Bij Zitcomfort Jack Suykerbuyk nabij Kalmthout, begrijpen we dat het lastig kiezen is. Wij zijn een zitcomfort zaak in de regio van Kalmthout, Bergen op zoom, Etten-Leur, Breda en Roosendaal.  Onze getrainde zit adviseurs helpen je met een zitadvies op maat!

Wij hebben de volgende A merken onder één dak; Hukla, Gealux, Stressless, Nouvion, Christel Dekimpe, De Toekomst, Akante en nog veel meer? . Zo kunt u zelf vergelijken, wel zo gemakkelijk voor u!

      UNTITLED_DESIGN_47

Zitmeubelzaak Jack Suykerbuyk

Wij zijn dé grootste zitmeubel zaak van West Brabant in de omgeving van Kalmthout, maar we zijn geen standaard zitcomfort zaak . Ons familiebedrijf heeft net wat meer aandacht voor het persoonlijke en ook service naderhand vinden wij enorm belangrijk!  We verkopen het namelijk onder onze eigen naam en die naam willen wij hoog aangeschreven houden. Wij willen dat u na zoveel jaren Suykerbuyk altijd weer terugkomt bij Suykerbuyk. Wat hebben wij allemaal;   relaxfauteuils & draaistoelensta-op fauteuilsbijzettafels, eetkamerbanken, eetkamerstoeleneetkamertafelsbankenvloerkleden, lampen en nog meer accessoires! Altijd van erkende A-merken. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus je vindt altijd een product naar jouw wens. 

De nummer 1 van West-Brabant!

Ook wanneer je kampt met fysieke klachten als rugpijn, nekpijn, hernia of andere klachten. Geef uw klachten aan ons door en wij houden hier rekening mee in ons advies.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over Zitcomfort Jack Suykerbuyk? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Hierbij informeren onze adviseurs jou graag en helpen je bij het kiezen van de juiste stoel of wat u zoekt. Een fauteuil waarin je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verminderen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom óf bekijk het aanbod op onze website!

 

Wij werken met o.a. de volgende merken

HUkla
Gealux
STRESSLESS
NOUVIOOOOOOON
CDK
le future
akante

Lekker zitten

Stressless dealer

Vakkundig advies

Tevreden Klanten